top of page

Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisesi yhteydessä kysymme yhteystietojasi, joita emme luovuta ulkopuolisille vaan käytämme pelkästään tapahtumaan liittyvään viestintään.
 

Kilpailulisenssiä et tarvitse, jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Osallistuaksesi tarvitset toimivan ja turvallisen maastopyörän. Kypärän käyttö on pakollista kilpailussa. Sähköavusteiset pyörät ja sähköajoneuvot eivät ole sallittuja missään sarjassa, eikä fatbike -sarjoja ole erikseen.
 

Tapahtuman järjestäjällä sekä järjestäjän nimeämillä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin sekä esittää ja jakaa tapahtumassa taltioitua materiaalia julkisesti.
 

Jos tapahtuma joudutaan force majeure -olosuhteiden vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.
 

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 21.9.2022 asti. Voit myös siirtää ostamasi osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) 21.9.2022 mennessä.

Karelianpolut-logo.png
bottom of page