Ilmoittautumisen ehdot

 • Ilmoittautumisesi yhteydessä kysymme yhteystietojasi, joita emme luovuta ulkopuolisille vaan käytämme pelkästään tapahtumaan liittyvään viestintään.
   

 • Kilpailulisenssiä et tarvitse, jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Osallistuaksesi tarvitset toimivan ja turvallisen maastopyörän. Kypärän käyttö on pakollista kilpailussa. Sähköavusteiset pyörät ja sähköajoneuvot eivät ole sallittuja missään sarjassa, eikä fatbike -sarjoja ole erikseen. Siirtymiset paikkakuntien välillä jokainen hoitaa itse.
   

 • Tapahtuman järjestäjällä sekä järjestäjän nimeämillä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin sekä esittää ja jakaa tapahtumassa taltioitua materiaalia julkisesti.
   

 • Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan force majeure -olosuhteiden vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle. Covid-19 -rajoitusten aiheuttaessa  peruuntumisen, maksu palautetaan 100%. Muissa tapauksissa emme palauta osallistumismaksuja.
   

 • Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 5.6.2022 asti. Voit myös siirtää ostamasi osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) 5.6.2022 mennessä.

Karelianpolut-logo.png