top of page

Kilpailuohje

Kilpailukeskus ja pysäköinti

 

Hutsin urheilukeskus, Urheilutie 7, 82500 Kitee.
Kilpailijoiden autot pysäköidään Urheilutalon takana olevalle hiekkakentälle.
Pukuhuoneet ja WC:t löytyvät Urheilutalo -rakennuksen takapuolelta.

Osallistumisen varmistus kisapäivänä

 

Kisatoimisto avautuu klo 10.00 lähtö- ja maalialueella. Ilmoittaudu siellä hyvissä ajoin ennen starttia. Saat sieltä kilpailunumeron kiinnitystarvikkeineen (kiinnitetään tankoon ja vaijereihin nippusiteillä), T-paidan ja tarvittavat ohjeet.

Kilpailun kulku
Kilpailussa ajetaan n. 15km kierrosta 1-3 kertaa sarjasta riippuen. Kaikkien sarjojen startti klo 12.00 yhteislähtönä. Kilpailijan ajanotto alkaa, kun kuski ajaa aika-anturin yli. Väliaikapiste 7.6 km:n kohdalla ja uuden kierroksen alussa.

 

Varusteet ja huolto

 

Osallistujan on käytettävä kypärää koko kilpailusuorituksen ajan. Pyörä tulee tarkistaa itse ennen tapahtuman alkua ja varmistaa sen toimivuus. Sähköavusteiset pyörät eivät ole sallittuja kilpailussa missään sarjassa, eikä fat-bike -sarjoja ole erikseen. Osallistujalla on oltava kilpailun aikana mukanaan matkapuhelin, jossa on tallennettuna kilpailuorganisaation puhelinnumero: 040 1051189. Pidä tämä kilpailuohje mukanasi keskeytystä tai avun hälyttämistä varten.

 

Huoltopiste sijaitsee lähtö- ja maalialueen tuntumassa kisareitin varrella. Huoltopisteessä on tarjolla mm. energiaevästä, suolaa, vettä, urheilujuomaa. Huoltopiste on käytettävissä joka kierroksella ja maaliintulon jälkeen.

 

Omille juomapulloille on varattu oma pöytä huoltopisteen vieressä. Merkitse omat pullosi huolellisesti.

 

Kilpailureitit ja reittiopasteet

 

Kilpailureitti on opastettu pysyvillä Karelianpolut -reittiopasteilla (maalitäplät puissa, maalatut paalut, opasviitat, ruskeapohjaiset suuntanuolet ja varoitusmerkit) sekä kääntymistä tai suuntaa osoittavilla lisäopasteilla, maali- ja kalkkimerkinnöillä ja sulkunauhoilla. Kisareittikuvaus + kartat löytyvät www.tourdekarelianpolut.com

 

Keskeytys

 

Jos keskeytät kisan, ilmoita siitä kisatoimistoon paikan päällä tai numeroon 040 1051189

 

Vakuutus ja ensiapu

 

Osallistuminen tapahtumaan tapahtuu kilpailijan omalla vastuulla. Alle 18-vuotiaalla on oltava vanhempien suostumus osallistumiseen. Kilpailijan on itse huolehdittava sopiva vakuutus kilpailun ajaksi. Kilpailukeskuksessa on ensiapupiste.

Avun saanti maastoon: Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta! Mikäli ensiapua tarvitsee saada reitin varrelle soita kilpailun ensiapupäivystykseen (tai 112, jos kyseessä isompi avun tarve):                                

 

Ensiapu: 0500 679297

 

Ruokailu, pyörän pesu, peseytyminen

 

Kilpailijoille on tarjolla ruokaa kisan jälkeen Urheilutalon kulmalla.

Suihkut löytyvät Urheilutalon alakerran pukuhuonetiloista. Uimahalli ja kahvio on käytettävissä omakustanteisesti ja se on avoinna klo 17.00 asti.

Pyörien pesupiste on Urheilutalon takapihalla.

 

Live ja tulospalvelu

 

Kilpailupäivä striimataan You tube -kanavalle ammattilaisten toteuttamana monikameralähetyksenä. Linkki livelähetykseen ja reaaliaikaiseen tulospalveluun löytyy tapahtuman nettisivulta.

 

Palkintojen jako

 

Kunkin sarjan kolmelle nopeimmalle on luvassa hyvät palkinnot. Palkinnot jaetaan kunkin sarjan tultua kokonaisuudessaan maaliin tai kohtuullisen ajan kuluttua, jos viimeiset viipyvät reitillä esim. välinerikon takia. Palkintojen jaosta tiedotetaan kuulutuksella.

Karelianpolut-logo.png
bottom of page